NaturalSwiss Béltisztító program

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba a NaturalSwiss ügyfélszolgálatával!

Ügyfélszolgálat

Elérhetőség: 08:00 - 16:30
Telefon: (06) 21 252 38 00

Email cím: [email protected]

Összetevők
Svájci
60 napos garancia
Szállítás
Gyógyszertárakban is megvásárolhatók

Belső béltisztító kúra egészségünk védelmében

Sokszor fáj a hasa, krónikus székrekedés kínozza, ingerlékeny, ráadásul minden fertőzést elkap? Ezek a tünetek arra utalhatnak, hogy felhalmozódtak a bélrendszerében a káros anyagok. Ilyenkor segít a belső béltisztító program, amit ajánlott kúraszerűen alkalmazni.

A szervezetben a vér-, és a nyirokkeringés juttatja el a sejtekhez a létfontosságú tápanyagokat, elszállítja az anyagcsere melléktermékeit, a felszabadult toxinokat, valamint az elhalt sejteket. Annak érdekében, hogy ez a folyamat zökkenőmentes legyen, szükség van a kiválasztó és méregtelenítő szervek összehangolt munkájára. Ezek egyike a bélrendszer, amely nélkül elképzelhetetlen a megfelelő emésztés és anyagcsere, valamint a mérgek és a salakanyagok eltávolítása egy belső béltisztító kúra segítségével.

Miért szükséges a belső béltisztító kúra?

Belegondolt már abba, hogy milyen ételek és italok kerülnek nap mint nap az asztalára? Mekkora mennyiségű szénhidrátot, fehér cukrot, állati zsírt visz be a szervezetébe, nem beszélve, az üdítőkben, a kész- és félkész ételekben található adalékanyagokról? Sajnos a „modern” étrend bővelkedik ezekben a káros összetevőkben, amelyeket testünk egy idő után már nem képes semlegesíteni. A toxinok jelentős része a vastagbélben rakódik le, és különböző panaszokat, sőt, betegségeket okozhat. Még egy veszélye lehet a salakanyag felhalmozódásának, mégpedig az, hogy kiváló élőhelyet biztosít a parazitáknak, amelyek további mérgeket juttatnak a bélrendszerbe. Ezért van szükség egy belső béltisztító program segítségével a belső béltisztító kúra elvégzése, amivel eltávolíthatók ezek a mérgek és káros salakanyagok. Nem érdemes késlekedni, hiszen a belső béltisztító kúra nélkül toxióma alakulhat ki, azaz a káros anyagok olyan mértékben halmozódnak fel, ami már közvetlenül veszélyezteti fizikai, sőt, lelki egészségünket. Ilyenkor a bevitt tápanyagok csak részlegesen szívódnak fel, a szervek egyre nagyobb terhelésnek vannak kitéve, emiatt nem képesek ellátni a feladataikat. A hosszú távon fennálló toxióma egy idő után a szervek károsodásához vezet, mely sok esetben súlyossá, és visszafordíthatatlanná válik. A belső béltisztító kúra feladata az, hogy megszüntesse (illetve megelőzze) a káros anyagok felhalmozódását, valamint támogassa a szervezet öntisztulási folyamatait.

Kinek ajánlott a belső béltisztító kúra?

A válasz egyszerű: a belső béltisztító kúra mindenkinek ajánlott. Bármilyen egészségesen is táplálkozunk, szinte elkerülhetetlen, hogy szervezetünkben egy idő után ne rakódjanak le a toxinok és a salakanyagok. Ennek következményeként számos kellemetlen tünet, illetve akár betegségek is kialakulhatnak. A belső béltisztító program elvégzésére figyelmeztető leggyakoribb panaszok:

 • Alvászavarok
 • Emésztési zavarok
 • Fáradékonyság
 • Folyamatos telítettség érzés
 • Gyakori hasfájás
 • Idegesség
 • Kellemetlen szájszag
 • Kiálló has (jelentősebb hasi zsír)
 • Krónikus székrekedés
 • Lepedék a nyelven
 • Parazita-fertőzés
 • Pattanásos, gyulladt bőr
 • Puffadás
 • Reflux
 • Rendszeres hasmenés
 • Rossz kedélyállapot
 • Súlyproblémák
 • Szokatlan színű és/vagy szagú széklet
 • Visszatérő fejfájás, migrén
 • Zavaró gázképződés
 • Gyakori fertőzéses megbetegedések

Bár ellentmondásosnak tűnhet, de a belső béltisztító kúra hiányában felgyülemlett toxinok okozta egyik jellemző tünet, az állandó éhségérzet is, ami a szervezet hiánybetegségére utal. Ez legtöbbször elhízáshoz, és főképpen a hasi zsír felhalmozódásához vezet, ami igen veszélyes lavinát indíthat el, hiszen egy idő után mindez kihat a vérkeringésre: növeli a szív- és érrendszeri megbetegedések, illetve a pajzsmirigy, vese, máj rendellenességek kockázatát. A belső béltisztító kúra közvetve ezeknek a betegségeknek a megelőzésére is szolgál. És még valami: a belső béltisztító kúra alkalmazása hozzájárul a bélflóra egyensúlyának helyreállásához, ezáltal erősíti az immunrendszert. Ennek oka, hogy a bélflóra állapota hatással van a szervezet védekezőképességére, ugyanis az immunrendszer 70 százaléka a bélflórának is helyet adó vastagbélben található. A megfelelő belső béltisztító kúra a súlyvesztés mellett (a vastagbélben felgyülemlett salakanyag súlya elérheti a 2-3 kilót) a lapos has elérését is egy lépéssel közelebb hozza, mivel fokozza a lerakódott zsír lebontását. Ennek ellenére ezen a téren ne várjunk csodát: belső béltisztító kúra esetében a fogyás, és haskörfogat csökkenése „csupán” kellemes mellékhatás.

A belső béltisztító kúra alapszabályai

Belső béltisztító kúra sokféle lehet, ide sorolhatjuk a rostok, valamint a hashajtó és méregtelenítő gyógynövények kúraszerű fogyasztását, a léböjtöt és más diétákat. Bár ezek rendkívül hasznosak, a bélrendszer tökéletes megtisztítására, és a mérgek teljes eltávolítására nem alkalmasak: az így kivitelezett belső béltisztító kúra eredményességéhez annyi speciális gyógynövényt és rostot kellene fogyasztani, vagy olyan sokáig betartani a koplalással járó léböjtöt, ami gyakorlatilag szinte lehetetlen. A belső béltisztító kúra éppen ezért akkor a leghatékonyabb, ha erre egy kifejezetten ezt a célt szolgáló, belső béltisztító programot használunk. A megfelelő belső béltisztító program olyan készítményeket tartalmaz, amelyekkel a béltisztítás, a méregtelenítés és a paraziták eltávolítása maradéktalanul megvalósul, valamint biztosítják a hiányzó tápanyagok pótlását, és a bélflóra egyensúlyának helyreállítását. Mielőtt hozzákezdenénk a belső béltisztító kúra elvégzéséhez, tanulmányozzuk az internetet, olvassuk el, mit írnak a használók a készítményről. Részesítsük előnyben azokat az oldalakat, amelyeken közjegyző által is ellenőrzött vélemények, valamint szakemberektől származó hozzászólások olvashatók. Így biztosak lehetünk abban, hogy valóban a legjobb belső béltisztító kúra mellett döntünk.