NaturalSwiss Béltisztító program

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba a NaturalSwiss ügyfélszolgálatával!

Ügyfélszolgálat

Elérhetőség: 08:00 - 16:30
Telefon: (06) 21 252 38 00

Email cím: [email protected]

Összetevők
Svájci
60 napos garancia
Szállítás
Gyógyszertárakban is megvásárolhatók

Béltisztító kúra házilag könnyedén – béltisztítás otthon program

Meglepő tény, de sajnos igaz: szervezetünkben évente akár 4 kg (!) méreganyag is felhalmozódhat, ami nem csupán teljesítőképességünket, de szerveink működését is károsan befolyásolhatja. A méreganyagok nem kizárólag az egészségtelen táplálkozás következtében, hanem a környezetünkből is bekerülhetnek testünkbe. Mivel ennyi káros anyag a természetes méregtelenítés során nem tud eltávozni, a mérgek lerakódnak. Ekkor megoldás a béltisztító kúra házilag, amely segíti a méreg- és salakanyagok kitisztítását, ezáltal megelőzhetőek vagy adott esetben megszüntethetőek olyan panaszok, mint a kellemetlen szájszag, a felfúvódás vagy a székrekedés, de segíthet olyan, komolyabb betegségek megelőzésében is, mint a vastagbélrák.

A 21. században szinte lehetetlen elkerülni, hogy szervezetünk nap mint nap különféle méreganyagokkal találkozzon. Elég csak hajat mosni, sminkelni, bekapni valami félkész ebédet: máris toxinok seregével kell megküzdenünk. De az sem elég, ha odafigyelünk arra, hogy mindenből kizárólag a bio, illetve természetes összetevőket tartalmazó készítményeket használjuk: a levegőben és az ivóvízben megtalálható toxinokat így sem tudjuk kikerülni. Ha nem segítjük testünket, akár egy béltisztító kúra házilag történő elvégzésével, ezek a mérgek nem tudnak kiürülni, felhalmozódnak és lerakódnak, ami sok kellemetlen következménnyel, de akár komolyabb betegséggel is járhat. A béltisztító kúra házilag is elvégezhető, de fontos, hogy előtte alaposan tájékozódjunk, és a kúra elvégzéséhez csakis a legmegfelelőbb terméket válasszuk: a béltisztítás otthon csak így lehet veszélytelen és sikeres.

Béltisztító kúra házilag: számos tünet ellen hatásos lehet

Sokan teszik fel maguknak a kérdést: mikor jön el az a pont, amikor elengedhetetlen egy béltisztító kúra házilag való elvégzése? Igazából sok olyan zavaró tünet van, melynek hátterében a szervezetben felgyülemlett méreganyagok állhatnak. Rossz lehellet, fáradékonyság, kedvetlenség, puffadás sokszor már észre sem vesszük ezeket a kellemetlen panaszokat, annyira hozzászoktunk, hogy jelen vannak a mindennapjainkban. Ezeken kívül a székrekedés, a hasmenés vagy a fokozott gázképződés is hatékonyan megszüntethető, ha rendszeresen beiktatunk egy béltisztító kúrát házilag az életünkbe. A béltisztítás otthon végezve is hatékony, jótékony hatással lesz a bélmozgásra, javítja annak intenzitását és gyakoriságát, támogatja, hogy visszaálljon a bélflóra egyensúlya és a helyes emésztés. Miben segíthet még egy béltisztító kúra házilag? Nos, az immunrendszer megerősítésében is szerepe lehet, az immunsejtek nagy százaléka ugyanis a bélflórában van jelen, és ha beleinket kitisztítjuk, kevésbé kapunk el olyan betegségeket, mint a megfázás vagy influenza, valamint ellenállóbbak leszünk az allergiák kialakulásával szemben. A béltisztítás otthon végezve nemcsak belsőnkre, de külsőnkre is kedvező hatással bír: a nehezen múló, gyulladt pattanások elmúlhatnak, bőrünk rugalmas és feszes lesz, hajunk erősebbé, fényesebbé, körmünk pedig egészségesebbé válik. De már a béltisztító kúra házilag való végzése közben is érezhetjük annak jótékony hatását, vitalitásunk megnövekszik, a kúra alatt napról-napra egyre nő, feltöltődnek energiatartalékaink. A béltisztítás otthon végezve segít búcsút inteni a rossz közérzetnek, a fáradékonyságnak és a depressziónak is. A salakanyagok távozásával testsúlyunk is csökkenhet, ezért a béltisztító kúra házilag végezve a fogyáshoz, valamint a lapos has eléréséhez is hozzájárul.

Hogyan végezhető el béltisztító kúra házilag?

Abban az esetben, ha a béltisztító kúra házilag való elvégzése mellett döntünk, több fontos dolgot is szem előtt kell tartanunk. Először is, a béltisztítás otthon kizárólag prémium minőségű és megbízható termékekkel végezhető. Érdemes előtte körbejárni a témát, megkérdezni ismerősöket, hátha valakinek már vannak tapasztalatai a béltisztító kúra házilag történő végzésében. Kérjük ki a véleményüket, vagy tájékozódjunk az interneten: ebben az esetben érdemes megbízható forrásból származó, hitelesített véleményeket olvasni. A béltisztítás otthon akkor lehet hatékony elkerüljük az alacsony árú termékeket, mert ezek gyakran gyenge minőségűek. Ha ezeket használjuk, elképzelhető, hogy nem lesz eredményes a béltisztító kúra. Fontos szabály még, hogy a béltisztító kúra házilag sem nélkülözheti a salakanyag mellett a mérgek és a paraziták eltávolítását. A parazitáknak a salakanyag az igazán ideális élőhely, itt növekedhetnek, szaporodhatnak, a bekerülő tápanyagokat eszik el a szervezet elől, emiatt hiánybetegségek is kialakulhatnak. A férgek és giliszták anyagcseréje során mérgek szabadulnak fel, ez gyengíti az immunrendszert és csökkenti a jótékony baktériumok számát. Ezért fontos, hogy a béltisztító kúra házilag történő elvégzése teljes, azaz háromlépcsős legyen: ne csak rostokat, hanem parazitaellenes összetevőket is tartalmazzon, valamint alkalmas legyen a méregtelenítésre (a máj erősítésére) is. A megfelelő béltisztító kúra hozzájárul a jótékony bélbaktériumok elszaporodásához, pótolja a vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat is. A béltisztítás otthon való elvégzése közben, de utána is nagyon fontos, hogy betartsuk az egészséges táplálkozás alapelveit, így hatékony és hosszú távú eredményt tudunk elérni.