Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!

Ügyfélszolgálat

Elérhetőség: 08:00 - 16:30
Telefon: (06) 21 252 38 00

Email cím: [email protected]

"A béltisztító program hatását 3 nap után kezdtem érezni: könnyedebbnek, energikusabbnak éreztem a testem."

Beáta
Hitelesített

Sok helyről hallottam, mennyire fontos a szervezet méregtelenítése, a béltisztítás. Nehezen, de sikerült elhatározni magamban, hogy belekezdek egy béltisztító kúra elvégzésébe. Így találtam meg a Natural Swiss Clean Inside béltisztító program csomagot. Nagyon tetszett benne, hogy nem azonnali tisztítást ígér, hanem fokozatosat, mivel evidens, hogy az évek alatt lerakódott salakanyag, nem ürülhet ki 2 hét alatt. Amikor megkaptam a béltisztító program első csomagját, és kibontottam, meg kell mondanom, a méregtelenítő por illata nem nyerte el a tetszésem, sőt az első két alkalommal nem is volt könnyű meginnom, viszont utána semmi gondot nem okozott. A béltisztító kúra hatását 3 nap után kezdtem érezni. Könnyedebbnek, energikusabbnak éreztem a testem. A tea kifejezettem finom. Én ízesítés nélkül iszom, lefekvés előtt kb. 1 órával. Nagyon-nagyon pozitív számomra, hogy az alvásproblémámat is kezdi megszüntetni. Nem múlt el teljesen, mert még mindig nem tudom átaludni az éjszakákat, viszont ha felébredek, nem forgolódok órákat, hanem pillanatokon belül visszaalszom. Eddig kétkedve fogadtam az ehhez hasonló termékeket, de igazán meggyőzött, ez a legjobb béltisztító és számomra az árát is megéri.
Üdvözlettel:

Keczeli Beáta, Budapest, 2013.03.29.

Összetevők
Svájci
60 napos garancia
Szállítás
Gyógyszertárakban is megvásárolhatók

„Az vagy, amit megeszel!” (Hippokratész)

Itt az idő, hogy Ön is tegyen valamit egészsége érdekében!

Gyakran érzi magát kimerültnek? Nem tudja teljesíteni a mindennapi elvárásokat? Emésztési problémák kínozzák? Több pattanása van, mint kamaszkorában? Túlsúlya, „úszógumija” van, és a diéták nem használnak?

Ha a fenti kellemetlen tünetek közül akár egytől is szenved, és hatékony megoldást szeretne találni a sok eredménytelen próbálkozás után, akkor ez az írás Önnek szól!

Szervezetünkbe nap mint nap rengeteg méreganyag kerül (a legalaposabb odafigyelés ellenére is), lerakódnak és az évek során felhalmozódnak. Sajnos ugyanez a helyzet emésztő- és immunrendszerünk bástyájával, a bélcsatornánkkal is, ahol rengeteg méreg- és salakanyag rakódik le, ami módosítja a bélflórát, akadályozza a táplálék felszívódását, csökkenti a táplálék hasznosulását. Rendszeres béltisztítás nélkül számos kellemetlen tünet, fájdalom, valamint szövődményes betegség alakulhat ki, mivel bélrendszerünk csak akkor képes ellátni komplex feladatát, ha időről-időre megtisztítjuk a lerakódott toxinoktól. Erre nyújt kiváló lehetőséget a NaturalSwiss béltisztító kúra, mely egy természetes alapanyagú, hatékony méregtelenítő és legjobb béltisztító program.

?Hogyan működik a béltisztítás?

Béltisztítás gyógynövényekkel

A Natural Swiss Méregtelenítő és Béltisztító Program három lépésből tevődik össze. Az egyes lépések együttes alkalmazása közös erővel segíti a legjobb béltisztító kúra elérését.

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

1. lépés: Clean Inside rost – a legjobb béltisztító kúra nélkülözhetetlen része

A Clean Inside természetes élelmi rostot tartalmaz, mely a hatékony béltisztítás elérése érdekében természetes úton, fájdalom és irritáció nélkül tisztítja meg a bélcsatornát a lerakódott salakanyagoktól. A Clean Inside rostot bőséges folyadékkal kell fogyasztani, így az emésztőrendszerben zselés masszát képez, mely a legjobb béltisztító: magába szívja a méreganyagokat, letakarítja a bélfalra lerakódott salakanyagot és segít annak eltávolításában.

További részletek a Clean Inside rostrólÖsszetevők hatóanyagai

2. lépés: Parasic antiparazita kapszula

A Parasic kapszula a béltisztító kúra következő lépéseként az élősködőktől tisztítja meg a szervezetet. A Parasic egy béltisztítás gyógynövényekkel: hatékonyan, mégis kíméletesen távolítja el a parazitákat, azok petéit, továbbá nagyon hatékonyan méregteleníti a májat is, ami fontos az immunrendszer tevékenységének erősítésében.

További részletek a Parasic kapszulárólÖsszetevők hatóanyagai

3. lépés: Slim Tea

A Slim Tea szintén a legjobb béltisztító gyógynövényekkel: enyhe és kíméletes hashajtó hatású, ezáltal hatékonyan támogatja a béltisztító kúra méregtelenítési folyamatát. Nem tartalmaz koffeint vagy teint, természetes nyugtató hatásának köszönhetően elősegíti a pihentető alvást. Esti fogyasztásra ajánlott!

További részletek a Slim TeárólÖsszetevők hatóanyagai

Miért a legjobb béltisztító a NaturalSwiss Méregtelenítő és Béltisztító Program?

  • A NaturalSwiss Méregtelenítő és Béltisztító Program formuláját svájci kutatók fejlesztették ki, az összetevőket tudományos alapon, a legújabb kutatási eredmények felhasználásával állították össze a legjobb béltisztító program és az egész szervezet méregtelenítése érdekében.
  • Más termék révén nem lehetséges ilyen teljes körű béltisztítás, ezt támasztja alá a termékből eddig eladott nagy mennyiség.
  • A NaturalSwiss Méregtelenítő Program kiváló béltisztítás gyógynövényekkel: kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, vegetáriánusok és cukorbetegek is fogyaszthatnak!
  • A vásárlóinknak 60 napos, indoklás nélküli pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk!

Béltisztítás most! Ki kell takarítania a mérgeket a testéből!
Mégpedig minél sürgősebben!

Az Ön egészsége és életminősége múlik ezen. A Natural Swiss méregtelenítő- és béltisztító programjai egyszerűek, megfizethetőek, hatékonyak és biztonságosak. Ne várjon vele, cselekedjen most, mielőtt túl késő lenne!

Clean Inside béltisztító Program
A terméket vegetáriánusok
és glukóz érzékenyek is használhatják

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

17990 Ft / csomag

3 csomag: 53970 Ft

20% kedvezmény a 3. csomagon

18990 Ft / csomag

2 csomag: 37980Ft

10% kedvezmény a 2. csomagon

19990 Ft / csomag

1 csomag: 19990 Ft

Összetevők Nem GMO Svájci 60 napos garancia

EU Engedély OHVBPKV/7764/Kr OÉTI OÉTI által engedélyezve


Béltisztító

"...a harmadik napon már néhány horrorisztikus, hihetelen dolog távozott belőlem, nem akartam hinni a szememnek."
(K. Katalin)

"Évek óta próbálgatok különböző béltisztító kúrákat, de egyik sem volt ennyire eredményes"

Andrea
Hitelesített

Üdvözlöm.
Köszönetet mondanék Önöknek ezért a nagyszerű béltisztító termékért. Évek óta próbálgatok különböző béltisztító kúrákat, de egyik sem volt ennyire eredményes. Amióta elkezdtem a Parasic-ot szedni, sokkal könnyedebbnek érzem magam. Elmondhatom, hogy érezhetően ez a legjobb béltisztítás, kíméletes és fájdalommentes. Sajnos sok ember csak az egyszerű béltisztítás híve, ami önmagában nem sokat ér, ha parazitákkal állunk szemben. De előbb-utóbb rá fog mindenki jönni a fontosságára, mivel ez egy természetes dolog, amivel jobb szembenézni mint ráfeledkezni! Ajánlom tehát mindenkinek. Frissítő, energetizáló, méregtelenítő hatása nagyszerű, hatékony béltisztítás gyógynövényekkel.
Frissítő, energetizáló, méregtelenítő hatása nagyszerű.

Horváth Andrea, Szarvas, 2013.03.20.

1Parasic 2Clean Inside 3Slim Tea +Víz

Reggel éhgyomorra vegyen be 2 db Parasic kapszulát.

15 perccel később egy kanál Clean Inside rostot keverjen el 3dl vízbe és fogyassza el.

Elalvás előtt igyon meg egy csésze Slim Tea-t.

Naponta igyon meg legalább 8 pohár vizet, próbálja meg egyenletesen elosztani a teljes napra.

  Első 5 nap 6 - 30 nap 31 - 60 nap 61 - 90 nap
Reggel 2 Parasic kapszula

1/2 kanál Clean Inside rost

4 Parasic kapszula

1 kanál Clean Inside rost

4 Parasic kapszula
(ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)

1 kanál Clean Inside rost

4 Parasic kapszula
(ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)

1 kanál Clean Inside rost

Napközben Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva
Este 1 csésze Slim Tea alvás előtt 1 csésze Slim Tea alvás előtt 1 csésze Slim Tea alvás előtt
(ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)
1 csésze Slim Tea alvás előtt
(ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)

!Vélemények

"Miután végigolvastam a véleményeket, úgy gondoltam kipróbálom, milyen a béltisztítás gyógynövényekkel."

Zoltán
Hitelesített

Tisztelt Natural Swiss!
Régóta terveztem, hogy egy hatásos béltisztító kúra elvégzésébe kezdek. Az interneten találtam az Önök termékét. Miután végigolvastam a leírást és a véleményeket, úgy gondoltam kipróbálom, milyen ez a béltisztító program. Az egy hónapos kúra alatt lényegesen javult az emésztésem, a teltség és puffadás is jelentősen csökkent. A béltisztítás alatt kevesebb édességet kívántam, és a hajam is sokkal fényesebb, egészségesebb lett. A béltisztítás óta is lényegesen gyorsabban nő. Meglepetésként hatott a súlycsökkenés, hasam körmérete a béltisztító kúra után centiket csökkent. A termék fogyasztása nem jelentett gondot: reggel a kapszulák majd a rostanyag vízzel elkeverve meglepő, de nem volt rossz ízű. Az esti tea fogyasztása is kellemes, annak ellenére hogy gyógytea, egész jó ízű. Az alvás is kellemesebb, pihentetőbb azóta, hogy belekezdtem a béltisztító program végzésébe. Most, hogy az egy hónapos béltisztító kúra kúra letelt, biztos vagyok benne, hogy folytatom a 3 hónaposat, mert ez a legjobb béltisztító kúra, amivel találkoztam. A termékkel elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek, aki szeretne tenni az egészsége érdekében.
Köszönöm.

Körmendy Zoltán

2013.04.10.


"Natural Swiss-szel a legjobb a béltisztítás gyógynövényekkel"

Zoltán
Hitelesített

27 éves férfi vagyok, általános iskolás korom óta sportolok, 12 évet versenyszerűen. 20 éves korom előtt még nem figyeltem oda, mit viszek be a szervezetembe, pedig kellett volna. A méreganyagok miatt lelassul az anyagcsere, kissé enerváltabb lesz az ember, sokszor nem az igazi a közérzete. Jelenleg is sportolok, és az egyik ismerősöm hívta fel a figyelmem a NaturalSwiss termékekre, hogy neki bevált, próbáljam ki, milyen a béltisztítás. Mivel vevő vagyok a természetes dolgokra, az anyagcserém úgysem volt épp a csúcson, kipróbáltam, milyen a béltisztítás gyógynövényekkel. Megrendeltem a teljes méregtelenítő és béltisztító program csomagot, a ToxiClean-nel együtt. Használat után az első pár napban vártam a csodát, mint egy kisgyerek. Nem történt semmi különös. Szinte már el is feledkeztem róla, hogy szedem a terméket, és akkor az egyik reggelen elindult a béltisztítás folyamata. A Parasic és a rost bevétele után, még reggeli előtt jött az első határozottan komoly eredmény. Sajnos nem állt módomban fényképet készíteni, de valóban csak jó tapasztalataim vannak a termékről. Igazából számomra a reggeli hatást nem az esti tea hozta meg, mint ahogy az ismerősöm mondta, hanem a reggeli "szeánsz". 1 hónap elteltével biztosan állíthatom, hogy most még legalább egyszer beiktatom a béltisztító program elvégését, és később évente 1 alkalommal!
Ez a legjobb béltisztítás, köszönöm NaturalSwiss!

Németh Zoltán

2013.04.08.


"Béltisztító kúra után könnyedén megoldódott az évtizedes problémám"

Gyula
Hitelesített

Mostanra értem a második havi béltisztító kúra végére. Legszívesebben folyamatosan fogyasztanám a Clean Insidet-ot, mert olyan könnyedén megoldódott vele az évtizedes problémám, melyet orvosként nem tudtam kezelni véglegesen.
Túl a második havi béltisztító kúra befejezése után már határozottabban tudok beszámolni a program hasznosságát illetően. Elsősorban meg kell említenem a béltisztító program hatására megszűnő, előtte évtizedek óta fennálló makacs opstipácio rendeződését. Hogy ez tartós eredmény maradjon, fontos betartani a rostos anyagok fogyasztását a továbbiakban is. Nagyon jó eredménynek tartom a javuló erőnlétet, fizikai aktivitást, terhelhetőséget. Elmúlt a korábbi meteorizmus. A béltisztító kúra kardinális feltétele az intenzív vízhajtás. Ismeretes, hogy a legjobb vízhajtó maga a víz. Így hát „vedelni” kell a vizet nyakló nélkül. Kifejezetten nehezemre esett a 8 pohár vizet meginni, ezt a kellemetlenséget azzal tudtam megszüntetni, hogy az egy pohárnyit sem egyszerre vittem be, hanem gyakori kortyolgatással.
Összességében jobb lett a közérzetem és az erőnlétem. A béltisztítás gyógynövényekkel egy generáljavítást jelent.
Remélhetően tartósan.

Dr. Cserniczky Gyula

2013.02.14.


"Évek óta használom a terméket, a legjobb béltisztítás, rendkívüli módon meg vagyok vele elégedve."

Bernadett
Hitelesített

Évi egy teljes béltisztító program, közben pedig a rostkészítmény folyamatos fogyasztása biztosítja számomra a rendszeres béltisztítás elérését, a bőséges salakanyag akadály-és kellemetlenségmentes távozását, a lapos hasat, a nagyon jó közérzetet, és azt, hogy ha valamilyen ünnep miatt elkerülhetetlen a nagy mennyiségű étel befalatozása, akkor ez se okozzon gondot, puffadást, vagy bármi nehézséget. A bőröm is sokkal szebb. Szóval igazából maximálisan elégedett vagyok, örülök, hogy elérhető a béltisztítás gyógynövényekkel, és őszintén szólva bármi mást próbáltam eddig, azt hatását tekintve össze sem lehetett hasonlítani a Naturalswiss Clean Inside termékkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a béltisztító program csomagot.
Köszönöm, hogy forgalmazzák a terméket, és hogy a magas minőséget is folyamatosan fenntartják!

Dénes Bernadett

2013.02.19.

"A béltisztító kúra után már az első hónap után már sokkal könnyebbnek éreztem magam."

Andrea
Hitelesített

Emésztési zavaraim voltak. Minden étkezés után felfúvódtam és rossz volt a közérzetem. A székrekedés is gyakori volt. Már társaságba sem szívesen jártam, mert már egy pohár víztől is felfúvódtam. Sok méregtelenítő és béltisztító program után végre kipróbáltam a Natural Swiss-es termékeket. Neten rendeltem 3 dobozzal és elkezdtem szedni. A béltisztító program elkezdése után már 2 héttel rendszeressé vált a székletem és a felfúvódás is ritkábbá vált. Az első hónap után már sokkal könnyebbnek éreztem magam. De ami a legmeglepőbb volt: a fejkorpásodásom teljesen megszűnt és volt egy makacs gyulladt folt a fülem alatt már hosszú évek óta, ami a legváratlanabb időpontokban elkezdett viszketni. Kellemetlen volt, csúnya és gyulladt. És az is eltűnt. El is határoztam, hogy minden tavasszal és ősszel beiktatom egy teljes béltisztító program elvégzését.
Köszönöm.

Vigh Andrea, Dunavarsány, 2013.02.04.

"Eddig kétszer vagy háromszor végeztem méregtelenítő léböjtkúrát, most kipróbáltam, milyen a Natural Swiss béltisztító kúra."

Tibor

Eddig kétszer vagy háromszor végeztem méregtelenítő léböjtkúrát. Utána nagyon jól éreztem magam, de mindenki azt mondta, hogy szörnyen nézek ki. Most megint kihívásokkal küszködök a kilók terén. A béltisztítás után most 5 kg-ot sikerült leadnom úgy, hogy számoltam a kalóriákat és gyalog járok be a munkahelyemre.
Üdv

Papp Tibor, 2013.03.06.

!Vásárlás előtt érdemes elolvasni

Miért javasolt a NaturalSwiss komplex Méregtelenítő béltisztító program választása? Hatékonyabbak-e a termékek együtt, mint külön-külön?

A méregtelenítő- és béltisztító program termékei más-más oldalról támogatják a béltisztítás folyamatát. A komplex béltisztító program úgy van kifejlesztve, hogy kölcsönösen támogassák egymást a termékek, így a teljes béltisztító program alkalmazása hatékonyabb, mint külön-külön az egyes termékeké.
A béltisztító program 3 lépésben:

  1. A Clean Inside rost segít a bélfalon lerakódott salakanyag letakarításában.
  2. A Parasic kapszula segít a kártékony élősködők eltávolításában a szervezetből.
  3. A Slim Tea enyhe hashajtó hatása segíti a méregtelenítés és a béltisztítás folyamatát, ezen felül nyugtató hatása is van a pihentetőbb alvás érdekében.

A három termék együttesen fejti ki megfelelően a hatását, ezáltal lesz a béltisztító kúra kíméletes és optimális. Ezért erősen javasolt a komplex béltisztító program minden alkotóelemének együttes használata.

Mennyi ideig ajánlott az egyes béltisztító kúra végzése? Milyen időszakonként ajnlott a béltisztítás megismétlése?

Amikor valaki első alkalommal végzi a Méregtelenítő - és Béltisztító Programot, akkor három hónapos kúra révén lesz igazán eredményes a béltisztítás. A méreg- és salakanyagok is nagyon hosszú idő óta halmozódnak a szervezetben, kitakarításuk is hosszabb időt vesz igénybe. Ezután pedig érdemes évente egyszer megismételni egy hónapos béltisztító kúra keretében, így kényelmesen fenntartható az állapot, amelyet az első béltisztítás során sikerült elérni.

Ki kell takarítania a mérgeket a testéből!
Mégpedig most, minél sürgősebben!

Az Ön egészsége és életminősége múlik ezen. A Natural Swiss méregtelenítő- és béltisztító program egyszerű, megfizethető, hatékony és biztonságos. Ne várjon vele, cselekedjen most, mielőtt túl késő lenne!

Clean Inside béltisztító Program
A terméket vegetáriánusok
és glukóz érzékenyek is használhatják

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

17990 Ft / csomag

3 csomag: 53970 Ft

20% kedvezmény a 3. csomagon

18990 Ft / csomag

2 csomag: 37980Ft

10% kedvezmény a 2. csomagon

19990 Ft / csomag

1 csomag: 19990 Ft


Béltisztító


EU Engedély OHVBPKV/7764/Kr OÉTI OÉTI által engedélyezve


60 napos garancia Összetevők Nem GMO Svájci